Behöver du hjälp?

Om du har frågor om Webadorkan du alltid ta en titt på vårt hjälpcenter. Hittar du inte svaret du letar efter? Kontakta oss gärna!

Besök vårt hjälpcenter

Kontakta oss

Hittar du inte svaret på din fråga i hjälpcentret? Skicka ett meddelande till oss så hjälper vi dig gärna:

Sociala media

Följ oss på sociala medier:

Vanliga frågor

Kan jag ringa dig?

Nej, Webador erbjuder inte telefonsupport. Enligt vår erfarenhet tjänar vi våra kunder bäst – och snabbast – via e-post. Om du har en fråga eller behöver hjälp med något, skicka ett mail till oss så ser vi till att du får det stöd du behöver!

Vilka är de månatliga kostnaderna för varje abonnemang?

Priserna skiljer sig på paketen. För ett Webador Lite-abonnemang betalar du 75 kr per månad, för Pro betalar du 125 kr per månad och för Business 250 kr per månad. Med helårsdebitering får du extra rabatt. Du kan också skapa en gratis hemsida hos oss. Du behöver inte betala något för en gratis sida.

Kommer mitt abonnemang att förnyas automatiskt?

Prenumerationer och domännamn förnyas automatiskt. Du bestämmer om din plan ska förnyas månadsvis eller per helår.

Är jag bunden till ett pågående abonnemang?

Du kan säga upp ett Lite-, Pro- eller Business-abonnemang med iakttagande av en månads uppsägningsperiod. Prenumerationer som faktureras årligen förnyas alltid med ett år, medan abonnemang som faktureras månadsvis förnyas med en månad. Efter att ha avslutat en prenumeration kan vi omedelbart tillhandahålla en överföringskod för ditt domännamn.

Hur avbryter jag?

Du kan avbryta en betald prenumeration genom att skicka ett e-postmeddelande till oss via kontaktsidan . Observera att det gäller en månads uppsägningstid för uppsägningar.

Behöver jag teknisk kunskap för att bygga en webbplats?

Nej, det är inte nödvändigt! Vi jobbar hårt för att göra det så enkelt som möjligt att skapa en webbplats – så att alla kan göra det.

Kan jag starta en webbshop?

Ja, du kan starta en webshop! Med en Pro-plan kan du lista upp till 10 produkter, medan en Business Plan låter dig lista obegränsat med produkter. För mer information, ta en titt på vårt hjälpcenter.

Kan jag skapa en företags-e-postadress?

Användare med en pro- eller Business Plan kan skapa en brevlåda. Pro-planer kommer med en 1GB-postlåda, medan Business-planer inkluderar en XL-postlåda med 10GB lagringsutrymme!

Min fråga besvaras inte här - vad ska jag göra?

Vi tillhandahåller gratis support. Hittar du inte svaret på din fråga? Ta en titt på vårt hjälpcenter eller kontakta vårt supportteam.