"Vi hjälper småföretagare att växa sin onlinenärvaro genom att tillhandahålla de verktyg de behöver för att enkelt skapa en webbplats som de kan vara stolta över."

Utmärkt
4,6 av 5

Prestanda

2,04miljard

i webbshopförsäljning

4,3miljon

webbplatser skapade

12.00tusen

5-stjärniga recensioner

Våra löften

Förvånansvärt enkelt

Vi gillar att hålla saker och ting så enkla som möjligt. Det är därför vem som helst kan skapa en webbplats med Webador, även utan någon teknisk kunskap.

Prisvärt och problemfritt

Vi vill ge alla möjlighet att bygga sin egen hemsida, oavsett inkomst. Förutom att erbjuda konkurrenskraftiga priser vill vi göra byggandet av en webbplats så problemfritt som möjligt.

En engagerande upplevelse

Tycker du att det är tråkigt att skapa en hemsida? Inte med Webador! Med vår avancerade dra och släpp-redigerare kan det vara förvånansvärt roligt.

Utmärkt support

Behövs hjälp? Vårt utmärkta supportteam finns här för dig!

Ett resultat att vara stolt över

Vi ser till att du har verktygen för att skapa en hemsida eller webbshop du kan vara stolt över!

Från studentföretag till global aktör

Vad händer om man sätter två ambitiösa IT-studenter vid ett skrivbord tillsammans, med en bärbar dator och ett WiFi-lösenord? Man kan inte förutse vad resultatet blir, bara att det blir både spännande och intressant...

Wouter Twisk (VD) och Roel van Duijnhoven (CTO) träffades 2006 vid Eindhovens tekniska universitet. Det som började som ett studieprojekt som användes av familj och vänner har nu vuxit till en premiumplattform som låter småföretagare bygga en webbplats inom 10 minuter. JouwWeb föddes och det har gjort sig ett namn.

Webador:s grundare på sitt första kontor Webador:s grundare på sitt första kontor
Webador
Sedan 2020 även internationellt med Webador

Efter examen 2013 siktade Roel och Wouter på JouwWeb på heltid. De hyr ett kontor i det livliga Strijp-S i Eindhoven, anställer sina första anställda... och gissa vad? Studentföretaget växer snabbt till en framgångsrik, internationell webbplatsbyggare. År 2020 kommer JouwWeb att lansera sin internationella bror: Webador med idén att göra vår webbplatsbyggare och vårt hjälpcenter tillgängliga på flera språk.

Den snabba tillväxten har nu hjälpt mer än 189000 småföretagare över hela världen att förbättra sin sökbarhet online. Vår webbplatsbyggare finns nu tillgänglig på inte mindre än 10 språk! Vårt dedikerade team på 30 personer arbetar varje dag för att hjälpa småföretagare världen över att bygga en webbplats som de kan vara stolta över.

Vårt team tar emot utmärkelsen Deloitte Fast 50 2022 Vårt team har vuxit till mer än 30 personer under 2023

Vi hjälper småföretagare över hela världen

Vår donation av 50 000 kr till Village Enterprise, en organisation som fokuserar på att stärka utsatta kvinnor genom entreprenörskap, stödjer blivande småföretagare i Östafrika.

Utmärkelser

Deloitte Technology Fast 50 2019 2020 2021 FD Gazellen 2019 Betygsatt
Roel får utmärkelsen Deloitte Technology Fast 50 2022.

Vill du bygga din egen hemsida?

Anmäl dig idag - det tar bara några minuter!